Wholesale

Onze Wholesale afdeling bestaat uit een klein, maar gedreven team dat de landelijke en regionale vleeswarengroothandels bedient. Deze vers groothandels beleveren vervolgens weer alle slagerijen en delicatessenwinkels waar vleeswaren worden verkocht. Wij werken met een aantal belangrijke partners binnen de vleeswarengroothandels.

Ook bedienen wij het petrolkanaal en gespecialiseerde vers-groothandels. Tenslotte bouwen wij aan relaties binnen de foodindustrie. Je kunt hierbij denken aan maaltijdproducenten, maar bijvoorbeeld ook aan fabrikanten van belegde broodjes.

Wij verkopen veel verschillende productgroepen: gekookte ham soorten, gedroogde worst en (blik) boterhamworst, maar ook rookworstproducten en snacks. Sinds september 2018 zijn wij eveneens verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten van Ter Beke/Pluma en Ter Beke Freshmeals binnen Wholesale Nederland.

Onze ambachtelijke bereidingswijze en de aanwezige vakkennis van onze slagers staan garant voor een authentieke en perfecte smaakbeleving van onze producten. Samen met onze klanten werken wij aan de prachtige vleeswaren- en maaltijdencategorie, bij de zelfstandige (Keur)slager of vers specialist.
Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.