Foodservice

Eén van de markten waar wij veel te vinden zijn, is de out-of-home tak, oftewel het Foodservice segment. Deze afdeling spitst zich toe op alle Foodservice kanalen, zoals horeca, catering, petrol en de institutionele markt. Wij zijn specialist in het aanbieden van een volledig concept in hartig beleg en bedienen grossiers en eindklanten met onze merkconcepten FairBeleg en Kraak-Vers. Met FairBeleg zijn wij gericht op ‘front of house’ en bereiken wij met onze single portions en 10-plaksverpakkingen de eindgebruiker. De beleving, het verhaal en de uitstraling zijn daarin belangrijke aspecten. Kraak-Vers is daarentegen gericht op ‘back of house’, waarbij kwaliteit, inspiratie en ambacht van groot belang zijn. Kraak-Vers heeft grotere verpakkingen, speciaal voor de professionele gebruiker.

Wat maakt ons nu zo uniek? Wij zijn één van de weinige leveranciers van een volledig concept hartig beleg. Wij leveren vleeswaren, kaas én smeerbaar broodbeleg en hebben hierin strategische partnerships. Doordat wij beschikken over uitstekend category management kunnen wij op basis van cijfers, data en trends optimaal advies geven. Wij adviseren onze klanten over de trends in de markt, de categorie en denken met hen mee om onze klant te helpen het optimale resultaat te halen uit de categorie hartig broodbeleg. Het ontwikkelen van optimale (verpakkings)concepten die blijven meebewegen met de trends in de markt, maakt ons onderscheidend. Continu verbeteren en blijven innoveren is daarom essentieel.

Met collega’s in Marketing, Sales en Category Management, allemaal gespecialiseerd in Foodservice, leveren wij niet alleen het product, maar vooral het concept. Onze collega’s beschikken allemaal over specifieke vakkennis van de Foodservice markt. Dit maakt het voor ons mogelijk om concepten te ontwikkelen die optimaal aansluiten op de behoefte van onze eindklant.

Binnenkort zullen wij, in samenwerking met ons moederbedrijf Ter Beke, ook gaan starten met de verkoop van Ready Meals in onze Foodservice kanalen. Wij zijn enorm trots dat wij ons assortiment door deze samenwerking kunnen uitbreiden om onze klanten uiteindelijk nóg veelzijdiger te kunnen bedienen
Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.