Borculo

Onze locatie in Borculo, die van oorsprong Cebeco Meat Products heette, werd in 2003 overgenomen door Zwanenberg Food Group. Sinds 1 december 2017 horen wij, als onderdeel van Offerman B.V, bij de Ter Beke Groep.

De productielocatie in Borculo is een moderne omgeving, waar gekookte vleeswaren in de volle breedte geproduceerd worden, zonder daarbij het ambachtelijke karakter van een grote slagerij verloren te hebben. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van gekookte ambachtelijke vleeswaren, zowel enkelvoudige als samengestelde producten. De enkelvoudige producten bevatten naast vele varianten schouder- en achterhammen ook rollade, casselerrib en katenspek. Daarnaast behoren ook kip- en kalkoenproducten tot deze categorie. Het assortiment samengestelde vleeswaren varieert van rook- en knakworst, leverworst, palingworst, boterhamworst en grillworst tot aan gebraden gehakt en leverkaas.

Jaarlijks produceren wij in Borculo vele kilo's aan vleeswaren, verpakt in folie, blik of dozen. Deze producten worden geleverd aan retail klanten, de slagers- en horeca groothandels en de industrie in Nederland en België. Ook hebben we diverse exportklanten die wij vanuit Nederland kunnen bedienen.

In Borculo werken bijna 100 mensen in vaste dienst. Daarnaast hebben wij een ruime flexibele schil van collega’s die via vaste Inhouse Uitzendbureaus bij ons werken. Veel van onze collega’s werken als Productiemedewerker, Operator of Teamleider in de fabriek en worden hierbij ondersteund door diverse stafafdelingen, zoals Supply Chain, Quality Assurance en Maintenance.

De combinatie van goede Productontwikkelaars en een groot aantal betrokken slagers maakt dat het ontwikkelen van op maat gemaakte specialiteiten in een kort tijdsbestek mogelijk is. Wij zijn trots op onze ambachtelijke knak- en rookworsten, die we roken op traditioneel beukenhout. Ook onze (overh)eerlijke kippen en varkens grillworst is één van onze favorieten!

Wij kunnen als geen ander een brug slaan tussen ambacht, efficiency en passie. De kracht van de locatie Borculo is dan ook gebaseerd op de combinatie van technologie en vakmanschap, zonder daarbij kwaliteit en creativiteit uit het oog te verliezen.
Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.