Aalsmeer

Onze locatie in Aalsmeer, die van oorsprong ‘Vleeswaren- en Saladefabriek Offerman’ heette, is in 1998 overgenomen door Zwanenberg Food Group. De locatie is gespecialiseerd in het snijden en verpakken van vleeswaren. Sinds 1 december 2017 horen wij, als onderdeel van Offerman B.V, bij de Ter Beke Groep.

Vleeswaren die onder andere bij Offerman in Borculo geproduceerd zijn, worden in Aalsmeer in plakjes gesneden, oftewel ‘gesliced’. Vervolgens worden deze producten verpakt zodat deze naar onze klanten getransporteerd kunnen worden. In Aalsmeer worden zowel grote volumes voor de retail, als kleinere volumes voor onze Out-of-home tak geproduceerd. Voor Out-of-home worden single portions en horeca bakken geproduceerd en aan de retail worden producten voor de bediening en zelfbediening geleverd.

De locatie beschikt over veel verschillende snijlijnen, verdeeld over twee snijzalen. Daarnaast hebben wij een warehouse waarin veel van de logistieke stromen van Offerman worden gefaciliteerd. Volgens een speciaal ingericht pick-to-light systeem kunnen wij de producten op winkelniveau orderpicken en op route sorteren. Dit maakt het mogelijk dat Offerman voor bijvoorbeeld de retail klanten produceert en sliced en eveneens op winkelniveau kan leveren.

Bij Offerman in Aalsmeer werken ruim 160 collega’s, via Offerman, maar ook via het vaste inhouse uitzendbureau: HEAD Personeelsdiensten. Veel van deze collega’s werken als Productiemedewerker, Operator of Teamleider voornamelijk in de fabriek en worden ondersteund door diverse stafafdelingen, zoals Supply Chain, Quality Assurance en Maintenance.

In Aalsmeer heerst een open bedrijfscultuur, waar het hart op de tong ligt, hard gewerkt wordt, maar altijd ruimte is voor humor. Bij ons kun je intern doorgroeien en we investeren veel tijd in het opleiden van medewerkers. De organisatie blijft groeien en dat biedt veel perspectief voor de toekomst.
Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.