Kraak-Vers

Partner in beleg voor de professional

Kraak-Vers is leverancier van ambachtelijke vleeswaren en kaas. De gebroeders Kraak hebben het bedrijf opgericht in 1984, vanuit hun passie voor vers en lekker. Deze drive hebben we nog steeds. Als specialisten in beleg hebben we de missie zoveel mogelijk gasten te verrassen en verleiden met lekkere producten.

Kraak-Vers staat voor modern ambacht. Met aan de ene kant traditionele recepten en bereidingswijzen om zo onze authentieke smaak te waarborgen. En aan de andere kant eigentijdse producten en oplossingen die passen bij de processen - houdbaarheid, toepassing en gemak - en wensen - van de professional van nu.

Bij Kraak-Vers zeggen we "we zijn zelf professionals". Wij snappen wat het is om het beste te willen. Wij zijn er voor élke professional en daarom bieden wij een brede range vleeswaren en kaas aan. Van betaalbare dagelijkse hardlopers, bijzondere vleeswaren met een verhaal met duurzaamheidskeurmerken als Beter Leven en het Europees biologisch keurmerk tot beleg in co-branding met merken als Old Amsterdam en Maaslander. 

  • Kraak-Vers Origineel: Alledaags beleg met de krachtige kwaliteit van Kraak.
  • Kraak-Vers Speciaal: Extra smaakvol door rijping of authentieke receptuur.

Wij geloven dat beleg een prachtig middel is om de gast te verrassen en te verleiden. En dat iedere situatie nét iets anders vraagt. Met Kraak-Vers verbinden wij de wensen van de professional en de gast met het allerlekkerste beleg. Met kennis van de markt, modern ambacht, servicegerichte houding en liefde voor het allermooiste beleg zijn wij de partner in beleg voor iedere professional. In iedere situatie, voor ieder moment, voor ieder budget.

Met onze verse, lekkere en oorspronkelijk bereide producten, willen wij de komende jaren nog meer klanten en gasten verleiden. En daar helpen wij u als professional graag bij. We ontzorgen onze partners en medewerkers van catering en horeca - met advies en inspiratie - om de gast elke dag weer te verleiden.

Kraak-Vers is de totaalleverancier voor het beste beleg voor élke professional.
En daar zijn we trots op!

Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.