Ons assortiment

FairBeleg biedt een uitgebreid assortiment hartig beleg verpakt in een uitnodigende eenpersoonsverpakking met easy opening. Speciaal voor de zorg hebben wij ook een assortiment meerplaksverpakking met een standaardinhoud van 10 plakken, afgestemd op het aantal bewoners van kleinschalige woonvormen.

We zijn transparant over de samenstelling van onze producten. Waar mogelijk kiezen we voor vlees met een Beter Leven keurmerk. Voor de Maaslander en Old Amsterdam kazen van onze samenwerkingspartner Westland, geldt dat die altijd van weidemelk gemaakt zijn. Daarnaast hebben we ook een assortiment biologische vleeswaren en kaas, voorzien van het Europees biologisch keurmerk.

- Portieverpakking

We gaan verspilling van verpakkingsmateriaal tegen met slimme verpakkingen. Zo zijn de FairBeleg portieverpakkingen compact en aangepast aan de grootte van het beleg. Niet alleen een duurzame verpakkingsoplossing, maar ook ruimtebesparend. De moderne portieverpakking met easy opening zorgt voor een smakelijke productpresentatie en is hygiënisch, omdat de afgesloten verpakking gemaakt is voor individueel gebruik. Met de FairBeleg portieverpakking beperk je de derving tot een minimum.

- 10 plaks verpakking

De 10-plaks verpakkingen zijn hersluitbaar en afgestemd op het aantal bewoners van kleinschalige woonvormen. Elk plakje is boterhambeleggend. De producten hebben een lange THT waardoor er geen verspilling plaatsvindt. De producten met een vaste inhoud van 10 plakken zijn bovendien praktisch in gebruik. De stapelbare verpakking is voorzien van een schrijfvenster voor het noteren van de openingsdatum. Hiermee faciliteren wij de mogelijkheid om de voedselveiligheid te bewaken en onnodige derving tegen te gaan. Bovendien is de verpakking voorzien van een EAN-code. Daardoor kan zij ook worden aangeboden in ziekenhuiswinkels; ideaal voor zowel cliënten en patiënten als bezoekers.
Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.