FairBeleg

Medio 2018 heeft Offerman het merk FairBeleg gelanceerd voor de vertrouwde vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking en 10-plaks verpakking. Een verfrissend nieuw merk met een verleden om trots op te zijn en met het oog gericht op de toekomst. De vertrouwde producten hebben de hoge kwaliteit die je van ons gewend bent, maar dit alles met een nieuw verhaal.

Natuurlijk brengen we je het lekkerste beleg met volop keuze. Maar slim omgaan met voedsel en verpakking is óók onze verantwoordelijkheid. Door net even wat verder te kijken dan vandaag hopen we elke dag een beetje beter te maken. Voor inkopers, klanten... en de wereld van ons allemaal. Dat vinden wij wel zo fair. Maar dat kunnen we niet alleen.

Bij FairBeleg laten we graag zien hoe wij ons aandeel daarin oppakken. Op eigen kracht, voor anderen en mét anderen.

Waarom kiezen voor FairBeleg?

Bekijk de merkpresentatie van FairBeleg 

Samen maken we elke dag een beetje beter

Onze producten

Voor zorg, catering, horeca en on-the-go bieden wij verschillende concepten om elk moment van de dag in te vullen. Het unieke van onze concepten, gebaseerd op trends en ontwikkelingen in de markt, is de combinatie van een aantrekkelijke presentatie en een breed assortiment. Met ons smakelijke en uitgebreide assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg, maak je iets bijzonders van de broodmaaltijd. Verleid je gasten met veel keuze en variatie!


Lees meer over ons assortiment

Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.