Waar je ons van kent

We zijn trots op onze merken FairBeleg, Kraak-Vers, Limco en Zonnenberg, waarmee we actief zijn op de professionele foodservice markt. Bekijk hieronder waarom!

FairBeleg is het nieuwe merk voor de vertrouwde vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking en 10-plaks verpakking. Een verfrissend merk met een verleden om trots op te zijn en met het oog gericht op de toekomst.

Lees meer

Nieuw item


Met Kraak-Vers leveren we het beste beleg in grootverpakking voor élke professional. En daar zijn we trots op! Van betaalbare dagelijkse hardlopers, bijzondere vleeswaren met een verhaal met duurzaamheidskeurmerken als Beter Leven en het Europees biologisch keurmerk tot beleg in co-branding met merken als Old Amsterdam en Maaslander. Hiermee is Kraak-Vers het merk voor de horecaprofessionals.

Lees meer


Limco staat altijd garant voor lekkere snacks en bruisende gezelligheid. Van de originele Duitse bockworst tot een echte hotdog of knakworsten XXL. Limco zorgt voor het betere snackwerk, zowel in conserven als diepvriesproducten.

Onder het slagersmerk Zonnenberg, bekend om zijn constante goede kwaliteit en vakmanschap, bieden wij een assortiment zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsproducten aan het stuk. Van de Beter dan Beste achterham tot de lekkerste kipfilet voor de fijnproever. Allemaal producten van hoogstaande kwaliteit die met veel toewijding en vakmanschap zijn bereid uit de beste grondstoffen.
Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.