Nieuws

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Offerman? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelding nieuwsbrief

Tijdelijke wijzigingen in ons assortiment

Gezien de nieuwe situatie als gevolg van het Corona-virus, hebben wij een weloverwogen keuze gemaakt om tijdelijk een compacter assortiment hartig beleg aan te bieden.

Lees meer

Kraak-Vers intoduceert vegetarische filet americain

Nieuw in ons assortiment: vegetarische filet americain in grootverpakking. Een mild gekruide spread op basis van zuivel. Ideaal voor de gast die minder vlees wil eten of eens iets anders wil.

Lees meer

Succesvolle productpromotie actie bij Sodexo

Onlangs hebben wij samen met Sodexo een leuke productpromotie actie geïnitieerd. Gasten van het Sodexo bedrijfsrestaurant konden bij aankoop van FairBeleg vegetarische filet americain kans maken op vele leuke prijzen.

Lees meer

Ook FairBeleg 10-plaks vleeswaren zijn weer leverbaar!

In navolging van de vleeswaren in portie- en grootverpakking, zijn de eerste vleeswaren in 10-plaks verpakking ook weer leverbaar. In dezelfde hersluitbare verpakking met easy opening en altijd per tien plakken verpakt.

Lees meer

Er zijn weer vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers!

De eerste vleeswaren van FairBeleg en Kraak-Vers zijn weer verkrijgbaar. Onze volgende stap is het uitbreiden van de productie, zodat wij op korte termijn weer kunnen voorzien in een volledig en vertrouwd assortiment vleeswaren in portie- en grootverpakking.

Lees meer

Recall voorverpakte vleeswaren Freshly, Kraak-Vers, FairBeleg, Anur, Wahid.

Offerman roept ook het restant van de gesneden vleeswaren terug die in haar fabriek in Aalsmeer gesneden en verpakt werden. Dit wegens mogelijke aanwezigheid van listeria.

Lees meer

Recall voorverpakte vleeswaren Freshly, Kraak-Vers, FairBeleg

Tijdens onze kwaliteitscontroles hebben wij Listeria monocytogenes aangetroffen in een aantal vleeswarenproducten, die in onze vestiging in Aalsmeer werden gesneden en verpakt. Wij hebben dat onmiddellijk gemeld aan de NVWA. Dit betreft de merken Freshly, Kraak-Vers en FairBeleg. Offerman heeft besloten, in overleg met de NVWA, een aantal producten uit de markt terug te halen.

Lees meer

Offerman roept vleeswaren, gesneden en verpakt in haar fabriek in Aalsmeer terug uit de Nederlandse markt

Offerman roept gesneden vleeswaren terug die in haar fabriek in Aalsmeer gesneden en verpakt werden. Dit wegens mogelijke aanwezigheid van listeria.

Lees meer

 

Geslaagde Zorgtotaal beurs voor Offerman

Al jaren zijn wij vertegenwoordigd op de Zorgtotaal, dit jaar onder de vlag van Offerman met ons nieuwe merk FairBeleg. Op onze inspirerende stand hebben wij laten zien waar ons nieuwe merk FairBeleg voor staat en hoe we vooruit kijken.

Lees meer

 

 

FairBeleg introduceert vegetarisch broodbeleg

Met trots presenteren wij onze eerste vegetarische producten: filet americain naturel en pesto! Twee heerlijke vegetarische spreads met een vergelijkbare smaak en bite die we gewend zijn van de vleesvariant, maar dan op basis van zuivel.

Lees meer

Nieuw: FairBeleg Old Amsterdam 35+

FairBeleg introduceert vanaf januari 2019 Old Amsterdam 35+ in een portieverpakking met een inhoud van 2 plakken. Old Amsterdam 35+ bevat minder vet dan de reguliere Old Amsterdam.

Lees meer

Offerman lanceert een nieuw merk in hartig beleg

De makers van Kips en Kraak-Vers hebben recent een nieuw merk voor het assortiment vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg in portieverpakking gelanceerd: FairBeleg.

Lees meer

Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.