Stages en afstuderen

~Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn~
Benjamin Franklin


Wij geloven erin dat leren in de praktijk een goede bijdrage geeft aan een succesvolle opleiding en carrière. Alle theoretische kennis die je opgedaan hebt, moet uiteindelijk in de praktijk toegepast worden. Hoe leuk is het om dat via een stageplek te doen?


Of het nu om een BBL-opleiding, een stageplaats of een afstudeeropdracht gaat, wij proberen altijd met je mee te denken en te kijken naar mogelijkheden binnen onze organisatie.


We bieden je professionele begeleiding en de kans om je te ontwikkelen in het vakgebied waarin jij verder wilt, uiteraard met bijpassende vergoeding! Mocht je dus op zoek zijn naar een werkplek waar jij een kijkje in de keuken wilt nemen, vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Daarnaast bieden wij regelmatig plaatsen aan voor Management en Trainees, waarin je in een meerjarig intern ontwikkeltraject alle facetten van het vakgebied gaat leren kennen. Alle theoretische kennis die je reeds hebt opgedaan, kun je gaan toepassen in de praktijk, waarin je jouw vakgebied gaat leren kennen in de breedste zin van het woord. Je krijgt hier de kans om jezelf te ontwikkelen tot allround professional, uiteraard met professionele begeleiding en uitdagende projecten!

Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.