Geslaagde Zorgtotaal beurs

Al jaren zijn wij vertegenwoordigd op de Zorgtotaal, dit jaar onder de vlag van Offerman met ons nieuwe merk FairBeleg. Zorgtotaal is een tweejaarlijkse evenement voor professionals werkzaam in de zorg en voor ons een uitstekende gelegenheid om de bezoekers kennis te laten maken met onze nieuwe concepten voor de zorg. Op onze inspirerende stand hebben wij laten zien waar ons nieuwe merk FairBeleg voor staat en hoe we vooruit kijken.

Maar we hadden ook nog een primeur op de beurs! Met trots presenteerden wij onze eerste vegetarische producten: vega filet Americain naturel en pesto! Twee heerlijke vegetarische spreads met een vergelijkbare smaak en bite die we gewend zijn van de vleesvariant, maar dan op basis van zuivel. Beide producten zijn rijk aan ijzer, 100% vegetarisch en kan daardoor ook gegeten worden door mensen met een verminderde weerstand en zwangere vrouwen. Lees meer

De introductie van de vegetarische Filet Americain is een belangrijke stap op onze weg naar een nog duurzamer aanbod hartig beleg.

Offerman bedankt haar bezoekers! Dankzij jullie waren het 3 geslaagde dagen.

Heb je ons niet kunnen bezoeken en wil je meer informatie?

Neem dan contact met ons op per mail fairbeleg@offerman.nl of telefonisch via 088-2009600.

Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.