Gelimiteerd assortiment

Gezien de nieuwe situatie als gevolg van het Corona-virus, hebben wij een weloverwogen keuze gemaakt om tijdelijk een compacter assortiment hartig beleg aan te bieden. Omdat wij er alles aan willen doen om al onze klanten te kunnen blijven voorzien van vleeswaren, zien wij ons genoodzaakt om ons te focussen op de productie van de hardlopers in ons assortiment. Met een compacter assortiment, verwachten we de leverperformance op peil te houden en de derving te beperken. Dit heeft gevolgen voor het assortiment van zowel FairBeleg als Kraak-Vers:

FairBeleg:
Door het assortiment portieverpakkingen enigszins in te krimpen, verwachten we de derving te beperken. Onderstaand de keuzes die we gemaakt hebben:

  • Bij vleeswaren in portieverpakking gaan we tijdelijk door met onze 14 hardlopers.
  • Bij smeerbaar broodbeleg gaan we tijdelijk door met onze 8 hardlopers.
  • Bij kaas in portieverpakking nemen we afscheid van één artikel.
  • Bij 10-plaks vleeswaren nemen we tijdelijk afscheid van alle varianten.
  • De 10-plaks kaas artikelen blijven ongewijzigd.

Bekijk hier het tijdelijke assortiment van FairBeleg

Kraak-Vers
De sluiting van de horecagelegenheden en diverse bedrijfsrestaurants heeft een dermate grote impact op de afzet, dat wij helaas genoodzaakt zijn om tijdelijk ons assortiment vleeswaren in grootverpakking in z’n geheel te saneren. Ons assortiment kaas in grootverpakking is ongewijzigd. De filet americain en ossenworst in grootverpakking evenals de onlangs geïntroduceerde vegetarische filet americain blijven in ons assortiment.
Bekijk hier het tijdelijke assortiment van Kraak-Vers

In de tijdelijke assortimentsoverzichten van FairBeleg en Kraak-Vers is aangegeven per wanneer de artikelen gesaneerd worden. Tevens hebben wij in dit overzicht ook aangegeven welke artikelen m.i.v. 6 april teruggaan in THT als gevolg van de nieuwe regelgeving. Informeer bij je grossier naar de nieuwe THT-termijn. De ontwikkelingen rondom de THT aanpassingen zijn nog niet voorbij. Eind mei volgt er nog een aanpassingsronde.

Op weg naar een duurzamer Kraak-Vers
Met Kraak-Vers zijn we achter de schermen zijn we bezig met het doorvoeren van vernieuwingen in zowel product als verpakking, zodat we zodra de Corona-crisis is bedwongen, met een compleet vernieuwd Kraak-Vers assortiment terugkomen.

We vragen je begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Uiteraard houden wij je op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met ons op 088 – 200 9600.

Wij wensen je heel veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd.

Offerman gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.